tirsdag 2. september 2008

Little sister dress
I går og i dag har jeg strikket på spreng for å denne kjolen ferdig. Kjolen er til dukken som datteren min fikk i posten i dag. Trur aldri jeg har sett jentungen min så glad for noe før. Det var nesten som tårene kom. Behandler den som en liten baby. Og har i tillegg utnevnt mamman og pappan sin til besteforeldre og broren som onkel.....:-)Jeg skal legge ut bilder av "babyen" etterhvert.
I stresset med å få kjolen ferdig klarte jeg selvfølgelig å "strikke" hull i fingeren....men det var verdt det når jeg så hvor glad hun ble for dukken.
Jeg valgte å strikke "little sister dress" som jeg fant her
Den er strikket i Bambino ull og på pinne nr 3. Brukte litt over 1 nøste med rosa og bitte litt med offwhite. Som pynt på kjolen heklet jeg noen sirkler som jeg sydde på Syns det ble ganske dekorativt......

4 kommentarer:

Merete sa...

Så utrolig koselig! Jeg har fremdeles klær til dukken min et sted på loftet, de sydde dagmammaen min til meg, og jeg var den stolteste ungen i gata.

Elisabeth (www.tostrup.net/blog) sa...

Den ble utrolig nydelig. Håper vi får se bilder av dukken med klærne på ;)

BeBe`s blogg sa...

Heldige datteren som får så fine klær til dukken, håper vi får se den med klærne på. Jeg strikker også dukkeklær, skal lage et innlegg om det på bloggen etterhvert.:o)

Miriam sa...

Hei!
GRattis med nr 1000 inne på min blogg:)
send meg adressen din på mailen min
Så skal jeg sende deg en liten oppmerksomhet.Kjempeflott little sister dress,har syntes den har sett kjedelig ut men din så jo virkelig flott ut.Fikk faktisk lyst å strikke den selv også.
Min mail er miriam.winther@gmail.com