torsdag 18. desember 2008

Lefsebaking


I dag har jeg og ei vennine laget tynnlefser, 40 stk..
Dette var vårt andre forsøk på egen hånd for oss begge. Jeg føler liksom vi hadde mere dreisen over både kjevlingen og stekingen i år enn vi hadde i fjor til jul.
Baksten gikk kjempe greit. Veldig koselig å være to stykker når vi gjør noe vi begge føler vi ikke helt mestrer. Godt å ha en å spørre hvordan vi gjorde det sist:-)
Nå gjenstår bare smøringen og smakingen :-)

Vi laget to forskjellige typer; Mammas sine hemmelige bløtefrie lefser, og Elisabeth`s gammeltante Emmas bondelefser.



3 kommentarer:

Anonym sa...

Skulle ønske det var meg som var med på bakingen. Det er jo så kos å bake sammen med en god venninde eller to.

God Jul!

Ingrid_blafre sa...

Å, dette er imponerende! Minner om juleforberedelsene hos farmor for lenge, lenge siden - jeg kan ikke skryte av å ha ført tradisjonen videre. Kanskje en dag? Ønsker deg en fin jul og lykke til videre med bakinga ;-)

Nunne sa...

Tenk å være så flink!
Å bake lefser...det ville jeg aldri tort å prøve. Men jeg elsker lefser, så det hadde vært praktisk å kunne lage dem sjøl.

God adventshelg til deg!