tirsdag 30. desember 2008

Happy bithday to us

I går var det akkurat 7 år siden jeg fikk verdens fineste bursdagspresang.... Datteren min ble tatt med keisersnitt kl 11.10 en lørdagsformiddag:-)

Så 5 juledag hvert år er det 2 bursdager her i huset:-)
Som regel har vi feiret barnebursdagen før de avslutter skolen før jul. Så i går var det feiring sammen med noen barn og voksne.....Her var det folk fra kl 14 helt til kl 2130 i går...Kjempe koselig markering av dagene våre..
Mange flotte gaver fikk både jeg og snuppa vår.....Men jeg har lyst å vise dere oppbevaringsboksen og et lerretbilde som vi gav til 7 åringen.
Som vanlig finner man så mangt på nettet så for en tid tilbake fant jeg nettbuttikken Blafre og falt selfølgelig pladask for produktene deres....Rommet til snuppa vår var akkurat nyoppusset og jeg var ute etter noe nytt til veggen hennes. Og da jeg kom over Blafredesign var jeg snar å bestille bursdagsgave til jenta vår....Visste at bilde ville passe perfekt på rommet hennes:o)

Pakken ble raskt levert. Men da jeg kikket på boksen var den blitt litt ripete på lokket . Jeg ringte Blafredesign og rundt en uke etterpå hadde jeg ny boks i posten pluss en bursdagskalender(som jeg fikk ekstra). Sist ,men ikke minst fikk jeg beholde den første boksen....
Snakk om god service. Blir nok ikke siste gang jeg handler hos dem....tenker jeg skal bestille ett bilde til for å ha på veggen etterhvert...

5 kommentarer:

Baddie sa...

Gratulerer med gårsdagen * 2. Og så stillige piratvotter du har strikket.

mette sa...

åh, ja, de boksene og bildene e bare de fineste ever... fikk en del av de t jul myself, hurra:) også så bra service... de vet å drive business de folka der:)

Cathrines blogg sa...

Gurimalla! Av en eller annen grunn forbauser det meg heller ikke, Blafre er bare hjertelig på alle måter( mitt intrykk, kjenner dem ikke!)Flott var det i alle fall!!!
Veldig kjekk blogg du har, er det i orden om jeg linker deg???
Ha en strålende skumringstime.......

Ingrid_blafre sa...

Å, så fantastisk godt å lese at du er fornøyd! Det betyr VIRKELIG mye for oss at kundene er fornøyde. Har tipset lagersjefen (les: mannen) om de fine ordene dine ;-)

Stoltzen2012 sa...

Kjempefint det blafredesignet! :o) Må sjekke det ut..