torsdag 25. desember 2008

JulaftenDa var julaften overstått. Ribbe, medisterkaker, sossiser, julepølse, pinnekjøtt og tilbehør ble nydt når sølvguttene sang julen inn.....
I år inviterte vi ei vennine og hennes to barn til å tilbringe julaften sammen med oss. Hun har en gang før feiret sammen med oss, det var da hun gikk gravid med gutten sin som nå er blir 6 i januar. Da kunne hun ikke reise hjem til sine foreldre på Senja siden hun gikk høygravid...Denne gangen pga skyhøye flybillettpriser.... Det var utrolig koselig å ha de her igjen.
Det var fire spente barn som åpnet gaver i går......det var pakker i fra nissen i det brune huset, Vågan nissen, Finnmarks nissen og mange mange andre flotte pakker.
På bildene ovenfor kan dere se på første bildet når gutten min åpner julegaven fra oss. I den fikk fikk han ipod touch. Jubelen var høy lytt og sofaen måtte tåle litt røff behandling i form av hopping.....Bildet i midten er av spente unger foran juletreet....Fra venstre på bildet er gutten min, så er det venninen min sine flotte barn og helt til høyre er snuppa våres....
Det siste bildet er når jentungen åpner Nintendo Ds sin....Hoppende glad ble hun av å ha fått like DS som venninen sin. "Jiiipiii, ropte hun , jeg har også fått en ES" :-)
Vi var slitne alle mann etter en flott kveld i ett fint selskap.......
Med dette ønsker jeg dere alle en strålende jul

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja det var en kjempekoselig dag, kveld, og alle ungene var så glad, så takk igjen for en koselig dag. vi bare kosa oss, og maten var kjempe god.

Anonym sa...

Sønnen min sa også, det var kjempe fint og være hos gudmor,og mannen (gudfaren) ;) og han var så glad for at han fikk alt han ønska sæ. Storfornøyd. og ds er brukt mye.

Ingrid_blafre sa...

GOD jul i like måte :-)