mandag 16. februar 2009

Tuva`s hjerte tunika

I dag har det vært en forholdsvis rolig dag her hjemme. Med to syke barn og jeg selv som ikke er helt i form var det god tid til å gjøre ferdig en tunika jeg har hatt liggende en stund nå..

Mønster og stoff er kjøpt fra Stoffogstil. Jeg sydde overdelen på tunikaen i ett ganske "stretchy" bomullstoff og underdelen i 100 % bomull.
Hjertet klipte jeg av en tovet veske som jeg lagde for noen år siden ,men aldri har brukt...Nå kom den endelig til nytte.
Sydde hjertet på for hånd og dekorerte det med en liten perle-marmorknapp.
Båndet i livet sydde jeg av en "beige-rødt" blomstrete stoff som gav en liten kontrast på tunikaen.
Nederst på tunikaen har jeg sydd en liten kant som jeg har strikk gjennom slik at det ble en slags ballong formet tunika...
Nå gjenstår det bare å se om snuppa vil bruke den...Hun har jo på en måte vært med på syingen ettersom hun fikk bestemme lengden på overdelen og lengden på skjørtet:)
Hun har vært utrolig villig til å stille som "prøvedukke" mens jeg sydde. Og en veldig villig modell da jeg skulle ta bildene.5 kommentarer:

mimouna sa...

Gøy med den ballongfasongen. Og så er det nok ekstra kjekt med en tunika hun selv har vært med på å bestemme hvordan skal se ut.

amylin sa...

Så flott tunika du har sydd.

Dans på roser sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Hanne sa...

Så skjønn kjole, og artig fasong. Hjertet gjorde seg godt på kjolen.

UnePune sa...

Nydelig jente i nyelig tunika! Arti fasong på =)