mandag 15. desember 2008

Nissefar

Endelig ferdig med tidenes kjedeligste prosjekt......Kanskje jeg synes det siden jeg ikke er noe stor fan av disse fagstrikknissene. Synes vel egentlig at de ser litt merkelig ut:o)

Men i mangle på julegaveideer så tenkte jeg at jeg fikk prøve meg på en nisse.

I stor tro på meg selv gikk jeg hen å kjøpte to sittende nisser og en kjempenisse som skal stå...Jeg kjøpte garn til en nisse for jeg har jo liggende endel garn som jeg kunne bruke til de to andre.

Slutten av november mnd starta jeg på nissen. La opp til å strikke til kjempenissen, men jeg tovet buksen alt for hardt i maskinen så den ble bare passe til sittende nissen.....Siden jeg ikke hadde mønster til sittende nissen ble oppskriften til jakken og skjerfet improvisert. Strømpene , vottene og luen er strikket etter mønster fra Fagstrikk . Nå som nissen er ferdig er jeg fornøyd med den. Det er mamma og pappa som får den i julegave og jeg regner med de blir fornøyd...De to resterende nissene jeg har skal få bli liggende til en annen jul for jeg er ikke inspirert til å strikke klær til de:-)


5 kommentarer:

Melis sa...

Den nisse ble kjempeflott :) Skjønner at store prosjeter kan være litt av et ork ja ...

Torunn sa...

Kjempesøt nisse!! Men skjønar godt at det er eit ork med slike, mange smådelar gjer at det vert mykje putlearbeid. Men den vart kjempeflott!

Kate sa...

Den ble kjempeflott, og for ei fin gave å få.

Anne Grete sa...

Nissen din er kjempeflott og en flott gave de får.

turvid sa...

Kjempefin nisse, koselig gave!