fredag 21. november 2008

Tannfeen kommer den tru????

Nå har hun ventet leeenge på at tanna skulle ramle ut....Vrikket og vrid på den i i ett par uker nå. Men i dag datt den ENDELIG ut. Og da måtte vi selvfølgelig bare legge ut ett lite bilde av "tannvargen" vår.
Så nå er tanna lagt i glass og snuppa venter på tannfeen:-)

4 kommentarer:

Tante Mimmi sa...

Hei på deg!
Så kjekt du likar ringane mine!
Veit du kva me gjer! Du teiknar formen på eit ark-på data etc-mailar den til meg- då ser eg formen du ynskjer deg-og eg skal gjere mitt beste for at det vert slik! Så kan eg ta bilete og sende tilbake og så ser du om det vart riktig!:) Sidan du har lagt inn komentar på "Astrid", er det i det mønsteret du kunne tenkje deg?
Eg er litt usikker kor mykje eg har att i akkurat den nyansen, men eg har eit som bikkar litt mot turkis/brunt i samme- men det kan me ta etterkvart! Send meg ein mail, så kan me finne ut av dette!:)

Tante Mimmi sa...

Unnskyld!
Litt veldig uhøffeleg å ikkje komentera det hærlega tannlause smilet! Det er så stas, det veit eg alt om! Og retro genseren her nede- min favoritt i oppveksten! Mormor har laga ny til jenta mi, og den også er favoritt!

Anne-Ruth sa...

Tannløse smil er noe av det søteste jeg vet om. Minstejenten min har til nå mistet de to første nede og mener at de to første oppe også begynner å bli løse. Vel, så veldig løse er de ikke, men hun er også meget bestemt på at lirking virker *he he*

BLAFREBLOGGEN sa...

Håper tannfeen dukker opp i tide :-) Tusen takk for hyggelig hilsen i bloggen min og ha en finfin helg!