lørdag 8. januar 2011

Pinner i brann

 

For å få gjort unna litt håndarbeid har jeg blitt med på en strikkehelg tråd som blir arrangert av JudithHobbyboden. De fleste av oss strikkere har vel egentlig en masse UFOèr liggende. Pluss at vi har en masse nye posjekter som vi ønsker  starte på. I denne tråden skal vi vise hva vi holder på med, legge frem bilder av fremdriften p den vi strikker på, vise til linker ,inspirere  og motivere hverandre.

Jeg trengte ett lite hendig prosjekt på flyturen hjem går. Derfor var jeg hos garnpusher`n min i Alta og kjøpte meg Frittidsgarn og heklenål nr 8. Måtte jo bare jeg prøve meg på pjoning. Har tidligere prøvd meg på dette,men trur at jeg har brukt alt for tynt garn og nål da vottene ble alt for stiv. Gikk nesten ikke ann  få nålen gjennom maskene. Men med tykkere garn og nål mener jeg at disse vottene ble bedre.

003

Mitt neste prosjekt er Marius-strømpene som jeg strikker til en “swap” venn. Siden det er min første swap s synes jeg det var litt gøy  å lage noe typisk norsk. Håper bare hun jeg skal sende de til vil sette pris på dem. Jeg strikker disse i Peer Gynt på pinne nr 3 og 3.5. Det går veldig fort  strikke disse s målet er å få de ferdig i løpet av strikkehelgen.

010

Mitt store strikkeprosjekt denne helgen er tunikaen til datteren min..For engangs skyld fant hun en genser som hun så gjerne ville ha. Startet med denne i romjulen så nå er det vel påtide at jeg får den ferdig.  Har en rapport på bolen igjen s kan jeg starte på ermene og raglan fellingen.

008

4 kommentarer:

Bea86 sa...

Mye fint du har på gang her. Elsket fargene på den genseren :)

Arielle sa...

Gleder meg og se den tunikaen der helt ferdig den ser rå lækker ut.
Flotte votter du har laget.

Tebasile sa...

Så flotte votter du har pjonet. Og den tunikaen ser ut til å vli knallfin.

Annemor sa...

Nydelig farge på den tunikaen! Den blir nok kjempefin når den er ferdig :)

Og Marius-strømper har eg også på lista mi. Om eg orkar då, etter å ha strikka tre Marius-tunikaer.....

Pjoning har eg aldri prøvd, men har som eit av måla mine i år, å lære meg ein ny handarbeidsteknikk. Kanskje det skal vere pjoning? :)

Ha ein fin dag!