mandag 17. januar 2011

I den blå

 

timen er det ikke enkelt å få tatt noen fine bilder…Eller p denne årstiden er det vanskelig å få tatt gode bilder. Men det blir snn det blir:)

Var i Oslo på konferanse i forige uke ang ett prosjekt jeg skal holde på med de neste månedene…Jeg hadde ikke tatt med meg noe håndarbeid da jeg hadde bestemt at garn til pjona votter skulle kjøpes der.. Siden flyet var maaaaange timer forsinket ble det bare en rask tur innom “Strikkedilla” på Oslo City før de stengte… Og fikk røsket med meg noen bunter med Nepal garn.

002 

Jeg har aldri laget noe i dette garnet før og var veldig spent på det. Tidligere når jeg har pjonet med fritidsgarn har jeg syntes at vottene ble litt for stive, men med Nepal garnet holdt vottene seg myke og gode. Nå gjenstr det bare å se om de holder seg godt i fasongen.

003

Harde fakta:

Oppskrift: Etter eget hode

Heklenål: Nr 7 og 8

Garn : Nepal fra Drops

Pynt på vott: En rest fra Falk

6 kommentarer:

Seascape sa...

Fine votter også ble de ekstra fine med den røde pynten. Ha en riktig fin dag.

Epletreet sa...

De vottene var kjempefine, de ser deilige ut:)

Frihet-Natalie sa...

Så flotte!!!

GURO sa...

de var utrolig lekre.
og tror jeg skal kjøpe meg nytt heflte.

takk for hyggelig kommentar..
klem

Tina sa...

Nydelige votter! Artig å kunne pjone da, det står fortsatt på "lista mi" over ting jeg har lyst til å gjøre.

Takk for koselig kommentar i bloggen min! Du har selv en inspirerende blogg, jeg likte spesielt godt Marius-strømpene du har laget, kjempestilig!

En super tirsdag til deg :o)

Hanne sa...

Takk for garntips - jeg og døtrene har også pjonet med Fritidsgarm og endt opp med litt harde votter. Det ble veldig fin effekt av pynten du har heklet (?) på. Holdt vottene seg myke og fine?
Pludrehanneklem