tirsdag 18. januar 2011

Kollisjons lue

 

Etter febrilsk leting i kleskurven i julen fant mannen ut at han trengte seg en ny lue.  Og den skulle  madammen strikke. Etter en del leting etter  oppskrift på nett  og etter gode ideer fra “hobbyboden-venner”  falt han for denne luen.

Kollisjon luen er en  veldig tøff lue med flettemønster foran og bak, ribbestrikk på sidene som gir god passform og et stilig uttrykk. Fellingene på toppen av lua følger flettemønsteret.

 007

Men siden ikke mannen er en så ivrig “luemodell” måtte jeg ty til sønnen som stilte frivillig opp  til fotografering(ikke helt frivillig,men,men) Bildene ble tatt  mens han satt og gjorde leksene sine.

002

Myke fakta om tøff lue

Mønster: Tora Frøseth

Pinne : Nr 3

Garn: Daletta

Mengde:  Ca 80 gram

8 kommentarer:

safransax sa...

Fin lue ;) jeghar vurdert å kjøpe mønsteret, så vi får se..... Har vært innom bloggen din rett som det er og nå har jeg lagt meg til som følger hos deg;) Ha en fortsatt fin uke;D

maje76 sa...

For en fin lue du har strikket!
Og vottene i innlegget under var også fine. Ligner på de jeg har laget:-)

Anonym sa...

Kjempefin var den :D
ha en fin kveld
/myr

Glastrikk sa...

Supert luetips! Den ble veldig flott. Likte godt at det var variasjon i lua og ikke bare ribbestrikk som veldig mange av de mannlige luene har.

Pringeling sa...

Så flott lue!

kamelia/ Jorun sa...

He he! Ble litt overrasket over at mannen din så så veldig ung ut! Men så leste jeg litt mer...sønnen, ja! Godt at noen stiller opp på bilder til bloggen!! En flott lue og en flott sønn. Godt jobba!
Ha en fin dag!

Husmorspira sa...

Så flott lue det her var!
Suger til meg lue-inspirasjon i disse kalde tider,-men det blir dårlig med strikking av dem...

Tani sa...

Tøff lue du har laget..Jeg likte den veldig godt, spørs om jeg ikke må snuse litt mer på det møsnteret der.. Ha en flott søndag videre!!