søndag 7. februar 2010

Prøver igjen.

 

Etter laaang tid uten blogging skal jeg prøve meg igjen…Det har ikke vært mye strikking på meg de siste månedene. Så da har det heller ikke vært så mye å vise dere:O) Men kjenner nå at strikkelysten er kommet tilbake. Og da vil jo også bloggingen komme tilbake.

Var på planleggingsmøte denne uken og ble da oppfordret til å lage noen lotteripremier til et lotteri vi skal ha i mars…. Pengene vi får inn skal gå til SOS Barnebyer.

069    071

Så  den ene premien  fra meg blir ett heklet sjal i Mor Aase Baby på pinne nr 4. Har laget denne type sjal mange ganger før.Synes det er veldig enkelt og fint. I tillegg veldig raskt å hekle……

072

4 kommentarer:

Anna-Maylén sa...

Åååå så fint!! Skulle ønske jeg kunne hekle! *sukk* Måtte fnise litt da jeg så bloggen din for de to siste innleggene var omtrent som mine. "Endelig igang igjen"-blogginnlegg hadde jeg også i september, men så kom jeg ikke igang igjen før forrige uke gitt... hihi...
Gleder meg til å følge med videre her!

Linn sa...

Lekkert sjal, jeg har noen sånne ponchoer som vi har arvet, men jeg skjønner ikke hvordan jeg skal hekle sånn... Flink er du!

Monicas sa...

velkommen tilbake..:) så flott sjal..og med fine fargekombinasjoner..

amylin sa...

Fin premie, det der!