lørdag 8. november 2008

Se hva jeg har fått


Jeg har en kollega som har tidligere seilt over hele verden med forskjellige cruise skip og dermed har hun venner spredt over hele kloden:-) Og siden hun er vennine av begge mine søstre kunne jeg spørre henne om hun kunne få venninen i USA til å sende meg noen Kool aid poser. Jeg skulle selfølgelig betale for meg.


Så i går kveld fikk jeg 57 poser i flere forskjellige farger:-) Ungene var veldig nysgjerrige på hva dette var så de måtte få prøve smake en pose med "cherry" smak. Guttungen likte det godt ,men ikke snuppa.


Så nå skal jeg saumfare nettet etter noen gode linker på hvordan man farger med Kool aid. Så etterhvert vil det komme bilder av garnfargingen min:-)

Sist men ikke minst sa min "private" leverandør av Kool aid at når jeg har brukt opp disse posene skulle jeg bare si i fra så skulle hun sende en ny lading....Heldig jeg????2 kommentarer:

Unknown sa...

Heldig du er... flere som har fremgangsmåten... det jeg vet 2 poser på 50 gram.. har noen men for lite, så jeg drømmer også om dette...HELDIGE DU...

Unknown sa...

Dette er noe jeg aldri har prøvd, men det står høyt på min liste..
Ønsker deg en flott lørdag :-)