fredag 15. oktober 2010

Still light

008

er en populær tunika blant veldig mange norske og utenlandske strikkere. Hadde vel egentlig bestemt meg for jeg skulle ihvertfall ikke strikke den,men til slutt som VANLIG falt jeg for fristelsen.

Ivrig bestilte jeg Arwetta Classic i fra 123knit og satte i gang med strikkingen. Garnet er utrolig deilig å strikke med . Anbefaler det på det sterkeste. 010

Mønstret var rimelig lett å strikke etter . Og med all den rett strikkingen det var så var dette ett flott tv, tog og fly prosjekt . Har under hele strikkingen prøvd tunikaen sånn at jeg skulle være sikker på at jeg fikk riktig størrelse.

Da jeg var ferdig med kjolen synes jeg halsen ble alt for tett og føllte som jeg hadde på meg ett stort blått teppe (Er vant til å bruke sort og har få /ingen tidligere kjole/tunika ). Jeg kom aldri til å bruke den sånn den så ut.

015

Så for at jeg skulle komme til å bruke denetter å ha lagt ned så mye jobb, måtte jeg rekke opp halsen og strikke den på nytt… Det skulle i utgangspunktet være 152 masker i halsen . Jeg endte opp med 200 masker. Følte meg med en gang mye bedre i tunikaen etter at halsen var omgjort. Gleder meg derfor nåtil å begynne å bruke den.

Min tredje kjole på under en måned er nå på pinnene og gleder meg stort til den også er ferdig. Den har jeg valgt å kalle “Weeruska vine with a twist”

11 kommentarer:

strikkemamma sa...

Kjempeflott kjole og en nydelig farge God helg til deg og dine

Bergir sa...

Tunikaen din ble kjempeflott! Og så utrolig mye fint du lager! Jeg har virkelig kost meg med å se på alt det fine på bloggen din! God helg!

Tani sa...

Du, den ble flott, og du kledde den kjempegodt!! Herlig farge til deg! Ønsker deg en god helg!!

trinemamma sa...

Skikkelig fin tunika. Du kledd både den og den utrolig fine blåfargen :-)

Christin sa...

Den var kjempefin...:)...fin modell og farge på den :)

Sisselshverdag sa...

Så flott tunika`n din ble :D
Er det virkelig snø rundt deg??? Wæææ, håper den venter litt her ;)

Ha ei superflott helg :D

Myr sa...

Så flittig du er :D den ble flott denne og.

ønsker deg en fin helg
/myr

Kelsina sa...

Lekker! Og for et arbeid. Den kan du være stolt av.

Smarie sa...

SL er en flott kjole/tunika. Og din ble kjempeflott, nydelig farge ! Har en i køen min jeg også.

Vibekes lille grønne sa...

Tunikaen ble superfin! Flott blåfarge som du kledde veldig bra. Fint at du fikk fikset halsen, ser veldig bra ut nå! :)

Lisbeth Bula sa...

Tunikaen ble kjempefin- men det ble jammen den du strikket først også! Takk for hilsen på bloggen min! Ha en god søndagskveld.