lørdag 27. mars 2010

Nightmare in green

 

har jeg valgt å kalle denne genseren….Har strikket på den siden i oktober 2009, og ble ENDELIG ferdig med den i går…Etter spreng strikking hele ettermiddagen og kvelden…

005Helt fra jeg skulle starte med raglanfellingen og flettingen  startet problemene…Fikk ikke flettingen til å til å stemme…

006

Fikk både hjelp fra ei vennine av meg og tillegg måtte jeg ringe Sandnesgarn…Etter samtalen med Sandnesgarn trudde jeg at jeg hadde løst problemet.Men den gang NEI…

Genseren har ligget godt gjømt i en pose siden jul…Har ikke orket å kikket på den en gang. Men i går da jeg fikk besøk av ei vennine tok vi MOT til oss å startet med flettingen. Men vi fikk verken raglanfellingen eller flettingen til å stemme så vi var bare nødt til å jukse oss frem.

003

Trur aldri jeg har møtt på en genser eller ett strikkeprosjekt som jeg har strevd så mye med. Genseren ble ett skikkelig “Nightmare in green”. Ett skikkelig hatobjekt. Det eneste som er nå er at den ser veldig liten ut og jeg har på følelsen at den kommer til å være for liten til han som skal få den.  Den ser så kort ut i lengden. . Det kan blir spennende nå mottakeren skal prøve den.

Men en ting jeg er sikker på er at jeg ALDRI kommer til å gjøre noe mere med den…Er den for liten så forblir den for liten…..

9 kommentarer:

Beate sa...

Så kjedelig om genseren er for liten, for den ble skikkelig flott. Kjedelig med sånne strikkeprosjekt som en sliter så mye med, men som sagt, den ble kjempe flott!

Rigmor sa...

den var nå kjempe find da!! Synd den ble for liten.
Ha en super påske!

sipusa sa...

Huff, sånne prosjekter er no dritt.
All ære til deg for å ha fullført! Og den ble fin da, for liten eller ei; du finner helt sikkert noen som kan overta den uansett.

Hanne sa...

Gratulerer med ferdig prosjekt. Er en skikkelig prøvelse å få ferdig slike prosjekt som man får i vrangstrupen. Genseren var i allefall nydelig.

Ane Therese sa...

Hei
Fin blogg du har. Æ holder akkurat på med å strikke samme genser. Har bare ene armen igjen før æ skal begynne å strikke fletter. Håpe æ slipper å plages like mye som dæ:)

strikkedilla sa...

Kjempefin genser. Likte fargene godt.

Anonym sa...

Gensern ble ikke for liten og sønnen min kjempe glad for og få ny genser med favoritt fargene sine, den blir nok mye brukt, Så tusen takk til gudmor for den fine genseren som jeg passer ut hele året og kansje neste år.

Judith sa...

Men fin ble den! Veldig fine grønnfarger. Juks er lov i strikking, eller tilpasninger om man vil;-) Det gjør jeg ofte, mønster er ofte altfor innviklet å forstå, mye bedre å strikke på intuisjon da!

Og hvis du orker å gjøre noe med genseren etter hvert, så kan du plukke opp masker over vrangborden nede og strikke den litt lenger. Det er en smart måte å forlenge levetiden til en genser på, isteden for å strikke en ny.

Elin73 sa...

Her var det mye fint å se. Ha en fin uke:-)
Hilsen Elin73