tirsdag 6. januar 2009

Uværet hærjer ennå

Veiene er stengt, ingen fly kommer hit heller ingen hurtigrute som legger til kaien...Vil vel si at vi mere eller mindre er innestengt... Fri for melk og andre varer er det også blitt ettersom ingen biler har kunnet kommet over fjellet for å levere varer til butikkene....
På radioen i dag ble foreldrene oppfordret til å holde ungene hjemme fra skolen. Det er lenge siden vi har opplevd et slikt dårlig vær .

Som dere ser på bildene har ungene vært ute i et lite opphold for å både få ut litt energi og så var de så snill å måkke frem vinduene. det har vært snø helt opp til taket, men det hadde de fått bort før jeg fikk tatt bildene. Men dere kan jo se en liten smake bit av hvordan det er her nå:o)

5 kommentarer:

Elisabeth sa...

Det ser ut til å være det som kalles ekstremvær :) Skikkelig vinterstorm altså. Håper dere får bedre vær snart, det er dumt å bli fri for matvarer......

Heklejenta sa...

Dette er langt fra det været vi har i Kristiansand. Vi har hatt en lang kuldeperiode, men ikke snø. I dag er varmegradene tilbake, og nå i kveld er det 3 plussgrader ute. Håper dere får bedre vær snart, men samtidig får beholde et flott vinter.

Melis sa...

Wow dere har mye snø ja .. Her er det så vit noe på bakken. Men kaldt. Hadde minus 15 for to dager siden.

HobbyMegHer sa...

Oi! Skal si dere har vær, ja!
Det var jo ikke måte på hvor mye snø dere har... :)

Spurven sa...

Hei - eg tenkte på dere der nord og det å være fri for melk...
Eg har kjøpt tørrmelkpulver(tilsv helmelk) og viking-melk på boks, du vet sånn som de gamle hadde i kaffen:-) Finnes ennå.

Fin blogg du har, forresten!