torsdag 23. oktober 2008

Mere votter

Her kommmer det flere tova votter fra meg. Er skikkelig votte inspirert om dagen.Vottene er strikket i Fritidsgarn på pinne nr 5.5 etter oppskrift i fra Julemagasinet til Allers.
I bladet står det at det går 100 gr garn til alle størrelsene så jeg ble temmelig irritert da jeg måtte begynne på det tredje nøste med garn. Ikke strikker jeg stramt eller slapt , i tillegg hadde jeg mindre pinner enn det sto i oppskriften så jeg vet ikke hva som gikk galt.
Siden jeg ikke har tovet noe i Fritidsgarn og ikke visste hvordan garnet tover, var jeg veldig usikker på hva jeg skulle sette vaskemaskinen på.
Det endte med at jeg vasket vottene på 40 grader finvask 2 ganger.

Mannen min passet de fint. Så først tenkte jeg at han kunne ha dem, men han mente at jeg skulle prøve å selge dem på julemessen siden den er snart. Og hvis de ikke ble solgt der kunne ha ta dem. så de har havnet i kurven med de andre salgsvarene mine....hmmm, lurer på hvor mye man trenger å ha med seg av varer på messen.

Disse vottene har jeg strikket en gang før ,men hadde da fire farger på votten. Denne gangen valgte jeg bare tre siden jeg ikke fant farger som gikk i lag. Men ble veldig fornøyd med disse vottene også.
Jeg skal selge vottene på julemessen, men trur det blir med litt tungt hjerte siden jeg liker dem veldig godt.
Tenker jeg skal strikke meg selv ett par også før jeg er lei av votte strikkingen min.

Oppskriften på vottene fant jeg også i julemagasinet til Allers. De skal egentlig strikkes i Mirasol, men jeg valgte å strikke dem i Safir garn på pinne nr 3.5. De er tovet veldig lett i vaskemaskinen på 30 grader finvask.
3 kommentarer:

kath sa...

Fine votter!!Det trengs visst nå fremover!Ha en riktig fin helg:)

mimouna sa...

Veldig fine votter! Er redd disse kommer til å bli solgt ja, tovavotter pleier å gå unna på messer. Du får strikke noen enda finere til dere selv når messen er over. ;o)

Nitus sa...

Skikkelig fine votter!
Alltid en populær gave å få, spessielt nå som det begynner å bli så hutrende kaldt ute.
Ha ei fin helg og kos deg inne i varmen.