søndag 30. oktober 2011

Lue for hue

 

Angry Bird er jo ett populært  spill. Alle sammen med Android telefon eller Iphone har kanskje spilt dette.? Gubben er nok ikke  aleine om det. Han fikk storsans for denne lille sinte fuglen i sommer. For de som ikke vet hva Angry birds er, så  et dataspill  i sjangeren Puzzle. Produsent er selskapet Rovio Mobile, som har hovedkvarter i Finland. Salgstallet hos nettbutikken App Store er på over 12 millioner. Med over 250 millioner downloads (juli 2011) blir Angry Birds nå også til spillefilm.

Det  er ikke ofte mannen ønsker seg noe av det jeg strikker. Inni mellom klager han vel også for at jeg strikker til alle andre enn han. Så når han i sommer kom over en som hadde strikket seg en Angry Bird lue gavv han beskjed at dette skulle han også ha.

Månedene har raset avgårde i høst og det samme har vel lysten til å strikke luen også gjort. Men etter noen sure blikk og hint om nødvendigheten om ei ny lue fant jeg vel ut at det var bare å starte med strikkingen.

 

Selveste luen gikk jo raskt å strikke,men det var verre med broderingen. Det tok nok like lang tid som å strikke luen. Gubben er fornøyd og det samme er vel kjerringa:)

Angry fakta om bird`n

Mønster: Morgrethe

Pinner: Nr 3 og 3.5

Garn: Falk og rester til bird`n

Mengde: 70 gr av grått

7 kommentarer:

gyldenkron sa...

Hehe, stilig lue.

Hanne sa...

Ha-ha. Den var tøff!
Ønsker deg ei herlig uke.
Pludrehanneklem

trinemamma sa...

Helt utrolig stilig :-)

Nita sa...

Så utrolig stilig!

Ønsker deg ei flott uke!

Hege sa...

Så stilig lue!

safransax sa...

Jiha en sånn skulle de hatt på Torsdagskveld fra Nydalen ;o)
Mye arb med broderinga altså ;)
Ha en fortsatt fin høstkveld da ;)

Mona sa...

Utrolig stilig den da, og det er jo viktig å strikke til mannen også av og til :)