mandag 27. desember 2010

Før og romjuls prosjekt

 

De siste årene har jeg brukt å ha kjøpt inn garn og mønster for å ha ett egen lille (eller store) før jul og romjulsprosjekt. Men denne julen har jeg ikke hatt noen spesielle juleprosjekt gående… Ingenting  har vært så fristende å strikke.

Derfor har det blitt noen votter i det siste. Den første votten jeg strikket er Gyda votten fra Votteboken 2 . Strikket i Falk på pinne nr 2,5 og 3.

Denne har jeg bare strikket en av. Håper jeg blir ferdig med den andre også,men synes den var  kjedelig å strikke. Derfor begynte jeg ikke på den andre med en gang…Nok en UFO liggnede:)

015

Neste vott som jeg har strikket er fra samme bok og heter Birgers vott. Garnet som er brukt er Smart på pinne nr 3 og 3.5. Denne votten har mannen min fått.

011

Siste vott er Tilda Mitten som egentlig var tiltenkt til meg selv ,men siden jeg strikker  stramt  ble de alt for trange for meg. Jeg har strikket disse vottene på pinne nr 2.5 og brukt finull.

Disse vottene er egentlig ett mønster som har ligget gratis på nett ,men er nå dessverre tatt bort.

037

9 kommentarer:

Rigmor sa...

kjempe fine votter :)

Elisabeth sa...

Nydelige votter. Likte spesielt de i lillatoner, så jeg håper du får strikket den andre også :)

Lindas blogg sa...

Nydelige votter! :o)
Takk for besøk i bloggen min, og for inspill! :o)

Ha en fortsatt fin romjul!

trinemamma sa...

Så mange flotte votter :-)

Wenche/chawo sa...

Så flotte votter,du har strikket i det siste.

petronellas sa...

WOW - flotte votter =)

sipusa sa...

Fine votter! Krysser fingre for at du får gjort den siste også, for de blir veldig fine! Nydelig med tre farger:-) Heier på deg!

Berit/Tireb sa...

Så fine Tilda vottene ble. Synd de ble for trange. Du får prøve litt tykkere garn neste gang. :) Birgers Votter er også så flotte. Jeg har fått vottenboken 2 nå, og planlegger allerede at disse vottene skal få bli julegave til neste jul. :)

Judith sa...

Takk for ros i bloggen min:-)

Votter er morsom strikk, og så er de så kjekke å ha. Etter at jeg lærte meg magic loop teknikken, strikker jeg begge to på ei gang, da bli iallfall bege to ferdig samtidig. Men noen mønster er for vanskelige å strikke samtidig da.

Ha ei fortsatt fin romjul:-)