søndag 5. april 2009

Nåleputer

For noen uker siden var jeg innom bloggen moment og fikk øye på noen utrolig flotte nåleputer. Men siden jeg ikke er noen erfaren hekler har ikke jeg kunnet laget disse før jeg oppdaget at noen hadde laget oppskrift til dem og lagt dem ut på bloggen sin. Den første jeg fant oppskriften hos var i denne bloggen og siden fant jeg oppskriften i Vibbedille sin blogg . Jeg linker til dem begge siden jeg ikke er sikker på hvem som kom først med oppskriften:)

Ettersom jeg ikke er noen erfarnen hekler ble det mye prøving og feiling før jeg til slutt måtte ringe ei vennine før å få henne til og forklare meg hvordan man hekler en sirkel...Etter en kort samtale med min MENTOR gikk det opp et lys for meg. Og i løpet av kvelden hadde jeg heklet to ganske stilige nåleputer:)

12 kommentarer:

Strikkelines sa...

hei...hørt du æ ropa? Sku bare si at det va så koselig her hos deg, så æ kjem innom snart...å du; de nåleputan ha æ beundra hos Moment lenge...men du skjønna...æ trur ikke æ skjønna kordan...de e iallefall flotte...:)go palmesøndag

Frk. Chilli sa...

Nåleputene er så søte, de ligger på to-do listen min når jeg får gravd frem bomullsgarnet mitt:-) Tunikaen under var og kjempefin, og en nydelig modell også:-)

Elisabeth sa...

Så fine de ble! Der ser du, sirkel-hekling er jo ingen sak ;-) Lenge siden jeg har vært her inne, må bare nevne hvor imponert jeg er over produksjonen i det siste. For et tempo du har. Både sjalene og tunikaen ble veldig flott, bra jobba!

Strikk innom sa...

Du for nån kjempesøte nålepute!
Ønsker dæ en riktig fin påske.

wims sa...

Herlige nåleputer du har laget. Har selv laget disse. fine farger:)

Hanne sa...

Kjempefine nåleputer!
Det er jo interessant å lese at man kanskje kan få disse til, uten den store hekleerfaringen. Må skaffe meg en stødig mentor først...

God påske!

Ajende sa...

Innom på bloggrunde. Flotte ting du lager. Og fine barn du har.God påske og takk for titten Nå skal jeg hekle nåleputer. De var så søte.

Linda sa...

så flotte de er! jeg beundrer de flotte nåleputene som popper opp her og det, selv kan jeg ikke hekle i hele tatt;)

tihi

UViKTIg sa...

Ja, nåleputene er kjempe søte og nå blir de importert til Russland. Mamma er kjempe fornøyd, tusen takk en gang til.

lise sa...

Nydelige, rene smykkene!

Hanne sa...

Disse er bare så stilig! Takk for linker, nå skal jeg sette meg ned å lage et par. God påske.

Glastrikk sa...

De ble jo kjempe fine! Tror jeg må prøve meg på noen sånne. Ha en riktig fin påske!