fredag 22. august 2008

Sommeren er over og jeg er tilbake......Da var jeg klar for litt det blogging igjen. I sommer så har stille med bloggingen min. Men det har vært litt strikking på meg. Har laget sommer topp til jent-ungen min, flere luer, votter og noen kopptuer. Jeg skal legge inn bilder av disse også,men fotoapparatet er ødelagt. Og så synes jeg at det er så vanskelig å få tatt fine bilder med mobiltelefonen min. Men jeg skal prøve etterhvert å få tatt bilde i godt lys.

Men ett bilde jeg har tatt og ble fornøyd med er av Flower basket sjalet mitt som jeg har strikket denne uken. Synes fargene i sjalet ble utrolig flott. Skulle gjerne ønsket at det var litt større ,men jeg ble fri for garn. Hadde tenkt at det skulle være til meg selv, men jeg får se ettersom at jeg synes at det ble litt i minste laget.....
2 kommentarer:

lotto 649 results sa...

We should have a great day today.

petronellas sa...

Hei så fint sjal du har laget. Har strikket FB selv, så jeg kan tenke meg hvor lei følelse det må være at sjalet ikke kunne bli så stort som du egentlig ønsket deg. Men fint var det uansett - og hvos du bestemmer deg for å bruke det som en gave, så er det jo bare helt utrolig flott - Heldig er den som får noe så fint.
Ha ei koselig helg.