søndag 24. februar 2008

Syhjørne og teppe

Dette teppenet har jeg sydd i dag. Det skal gis bort til en gutt som skal døpes i mars. Stoffene er fra Stoff og Stil. Har brukt platevatt mellom forstykke og bakstykke. . Teppenet ble ganske tykt og godt. Blir sikkert deilig å ligge å leke på det.

Mitt lille syhjørne....Jeg er storfornøyd:-) Nåde dem som roter der..............

I helgen har jeg vært kanksje produktiv.... Etter tips fra ei vennine om at jeg kunne lage meg ett lite syhjørne i mellom-gangen, satte hjernecellene i gang med å spekulere hvordan og hva jeg skulle ha i hjørnet mitt. Så lørdags formiddag dro jeg ut for å kjøpe meg ett lite bord jeg kunne ha i hjørnet. Det ente opp med et enkelt pc-bord med en hylle under bordet. Der kan jeg ha noen bokser med ting og tang.Bordet er ikke bredere enn 70 cm , men jeg er fornøyd.
Har brukt å ha symaskinen stående på kjøkkenbordet. Men det var så irriterende å ha den stående der til en hver tid. Flytte den opp og ned fra bordet hver gang vi skulle spise. Gubben var også TEMMELIG dritt lei den... Så jeg tenker det var på tide å flytte den:-)

2 kommentarer:

Hobbypiraten sa...

Knall fint babyteppe. Og veldige fine farger - veldig min smak. Jeg tror den heldige blir veldig glad for dette.

Bess sa...

Det var et kjempestilig teppe, heldig liten gutt som får dette:-) Blir helt imponert over alt du syr! Ser syhjørnet er tatt i bruk, så bra det fungerte..