lørdag 29. mars 2008

Forsinket påskepynt



I dag tok gutten min hjem fram påskepynten han hadde laget til meg. Litt forsinket,men,men....... Måtte bare skryte av dem i bloggen min for jeg synes de var så fin. Den fineste påskepynten jeg har.....

Er nok litt av den sære typen når det gjelder påskepynt. For jeg synes det finnes så mye stygg pynt. Så her i huset blir det ikke pyntet noe særlig rundt påsketiden:-/

Men disse skal få komme frem vært eneste år heretter....Jiiiippppi, mammaen ble glad for disse:-)

torsdag 27. mars 2008

Ballband kluter



I det siste har det bare vært små enkle strikke prosjekter på meg. Og denne gangen ble det noen nye oppvask-kluter. De rosa klutene er strikket i Tuva garn fra europris , de andre tre Mandarin Petit.

mandag 24. mars 2008

Rosa calorimetry og sokker




Feil på scooteren søndag og dårlig vær siste dag i påsken har satt litt fart på strikkepinnene.
Ett par nye sokker og calorimetry til jenta vår har blitt til. Tankeløs strikking til tv-kosen.
Har strikket 2 stk calorimetry i dag . Den ene legger jeg i posen sammen med andre gaver som skal gies bort:-)

onsdag 19. mars 2008

Sokker av Viking sportsragg



Jeg fikk viking sportsragg i hemmelig venn gave i går i posten. Hadde aldri strikket i det garnet før så jeg var veldig spent da jeg la opp til ett par sokker til datteren min. Ikke er jeg så veldig ivrig på å strikke helt vanlige sokker/lester. Synes det er noe av det mest kjedligste man kan strikke. Men Viking garnet var helt utrolig deilig å strikke med, så det gjorde "jobben" litt lettere:-) Eieren av sokkene ble kjempe fornøyd........De var i bruk med det samme jeg hadde festet trådene:-)
Spennende med "mønsteret" på sokkene.
La opp 48 makser på pinne nr 3. strikket 2 rett og 1 vrang rundt. Brukte ca 90 gram med garn.

tirsdag 18. mars 2008

Hemmelig venn pakker

I dag fikk jeg 2 flotte pakker i posten fra mine hemmelige venner.
Stoffbiter, knapper, strykemerke, broderigarn, masketeller ,glidelås og marsipan fikk jeg fra min hemmelige venn fra Stavanger. Hun oppfordrer meg til å melde meg på vennskapsalongen. Men vet ikke helt om jeg tør det. Jeg har da vært inne på hobbyboden å sett alle fine lapper sånn dem sender til hverandre.
Tenker nok at dette var et lite hint om hvem hun kan være. Så jeg tenker jeg må inn å spionere litt:-)
Tusen takk for flott gave



Den andre pakken inneholdt 2 nøster med ida strømpegarn , 2 nøster med viking sportsragg. Fikk også flere poser med tea.....yogi tea. Denne tea`n bruker jeg alltid å pakke ned i kofferten når jeg skal dra på kurs og møter. Blir så mye kaffe drikking under møtene så derfor er det godt med litt avveksling. Yogi Cinnamon teen har jeg aldri smakt før så den skal bli spennende å smake.
Alt jeg vet om denne hemmelige vennen er at hun er fra Nordland, troms eller Finnmark. Kunne ikke se noen stempel på pakken og heller ikke noen hint i pakken.
Men hvem enn du er tusen takk for flott gave:-)

lørdag 15. mars 2008

Fredags lunsj



I går var det tid for lunsj for meg og en vennine. Vi treffes så sant det er mulig en gang i uken over litt lunsj og strikking. Ehhhhh....litt søtt til dessert blir det jo også da:-)
Så denne gangen var det min tur å ha lunsjen igjen. Etter mye spekulering over hva jeg skal diske opp med fant jeg ut( i samråd med BESS) at det fristet med ostesuffle.
Så på menyen var det ostesuffle, skinkesalat, rundstykker og hjemmelaget hvitløkssmør. Nam,nam:-)
Til dessert ble det brownies wonderful......