søndag 30. september 2007

Shopping


I helgen har det ikke blitt mye strikking. Helgen har gått til å dra fra den ene bursdagen til den andre:-) Men det er jo kjempe koselig.

Lørdags formiddag var jeg i butikkene og shoppet litt. Ble litt økning i strikkelageret mitt og noen nye strikkehefter:-)Fikk kjøpt meg bamboo strikkepinner også så det blir spennede å begynne å strikke med de.
Har ei vennine som skal hekle den rosa kjolen til babyborn som er på forsiden av heftet. Tenker datteren min blir fornøyd da. Hun har ønsket seg den lenge:-)



fredag 28. september 2007

Lunsj og strikking





I dag var det min tur å diske opp til lunsj. En dag i uken møtes jeg og en vennine til lunsj og strikking.

Så annen hver uke må jeg sette hode " i bløtt" for å finne ut hva jeg skal servere:-) På menyen i dag sto det:

Pizza med blåmuggost og ruccola og til dessert ble det Sachertorte. Jeg har aldri laget pizza med blåmuggost før, men den ble veldig god:-)

Sachertorten har jeg heller aldri laget før. Den falt i smak hos oss begge. Kommer nok til å lage dette flere ganger.

Etter all spising og inni mellom litt til spising begynte jeg og venninen min på en genser til døtrene våre som vi så i ett hefte i ukebladet. Gebseren jeg skal strikke skal være i turkis og brun.

torsdag 27. september 2007

Brødbaking og pc reprasjon



I dag har jeg fått gjort unna masse papirarbeid for jobben og det føles deilig. Siden jeg har hjemmekontor blir det til at noe papir ligger helt til siste liten før det MÅ tas:-) Men det har blitt litt baking inni mellompapir arbeidet:-)
I tillegg har jeg fått ordna pc`n til gutten min så nå har ligget i all evighet med feil på... Så det var en fornøyd gutt jeg fikk hjem fra skolen i dag

tirsdag 25. september 2007

Blås i bagatellene:-)


I helga startet jeg å lese en ny bok..."Blås i bagatellene". Denne skal gi meg enkle knep for å hindre at daglig ansvar og husarbeid overtar livet vårt.... Spørsmålet er nu egentlig om jeg har latt husarbeidetet ta over livet mitt????? Lurer heller på om det er garn, mønster og strikking som har gjort det:-)hehehe

Er jeg en "loser"

I am 13% loser. What about you? Click here to find out!nope, ingen "loser" jeg:-) haha

mandag 24. september 2007


Jeg holder også på å strikke en rødstripete pute. Men er litt redd for at den blir litt for "juleaktig". Har dere noen tips hva jeg kan gjøre for å unngå det???? hjelper det at jeg hekler noen blomster å fester på den?

Dette er genseren jeg holder på å strikke.

Genser med rund sal


Endelig er jeg oppe å går når det gjelder bloggen min . Jeg skal prøve å holde den oppdatert på ting jeg lager.

Denne genseren er en gave. Synes fargene blir så fin sammen. Litt missfornøyd med garnet. Strikker i rubin fra gjestdal. Det er liksom litt hardt å strikke med.
Mønstret er fra ett smart hefte.

torsdag 6. september 2007

Endelig:-)

Nå har jeg endelig fått lagd meg en "blog" så nå er det bare for meg å greie å holde den oppdatert:-) Skal prøve å få lagt inn bilder på ting jeg lager og ellers fortelle hva som skjer i hverdagen.